Installatie

Waterleiding netwerk

Wanneer u uw waterleidingnetwerk wilt laten aanpassen of uitbreiden, omdat bijvoorbeeld de keuken of wasmachine wordt verplaatst, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij zijn als loodgieter en installateur specialist om dit te doen, zonder dat er storingen optreden.

Naast het aanleggen en uitbreiden van het waternetwerk verzorgen wij diensten op het gebied van:

Sanitair voor toilet en badkamer, en levensloopbestendigheid

Als u een nieuwe badkamer wilt, dan regelen wij dat voor u. Van tegel tot wastafel en van toilet tot afvoer. Wij zorgen er voor dat uw badkamer er zo uit komt te zien, zoals u die in uw dromen voor u zag. Wanneer u voor lange tijd in uw woning wilt blijven wonen, dan is het verstandig om na te denken over het levensloopbestendig maken van uw badkamer en toilet. U kunt dan denken aan een verhoogd toilet, handgrepen, een antislipvloer, etc.

Uitzoeken sanitair

Voor het uitzoeken van het sanitair kunt u terecht bij onze leverancier. Zij vertegenwoordigen alle merken. In de showroom kunt u, onder het genot van een bakje koffie het sanitair uitzoeken. Vervolgens plaatsen wij het in uw toilet en badkamer.

Gasnetwerk

Net als het waternet, kunnen wij aanpassingen maken aan uw gasnetwerk in huis als er aangebouwd wordt, of als er bijvoorbeeld een gashaard gewenst is. Daarnaast verzorgen we renovaties, wanneer installaties verouderd zijn. Twijfelt u of uw systeem nog veilig is, dan kunt u ons bellen voor een afspraak.

Riool en Pluvia

Wij verzorgen alle verschillende soorten afvoeren. Afvoeren van vuil water en schoon regenwater zijn namelijk gescheiden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Pluvia systemen voor hemelwaterafvoer. Hoewel de diameter van een Pluvia afvoer kleiner zijn, wordt het water sneller afgevoerd, omdat er een kolom van water in de leidingen staat. Hierdoor wordt het water sneller afgevoerd en blijft het systeem schoner dan bij conventionele hemelwaterafvoer.

Heeft u vragen over een installatie of wilt u een afspraak maken?
neem dan contact met ons op, of bel: 0575-512373.

Unique Selling Points

  • Goede kwaliteit

  • Professioneel

  • Betrouwbaar

  • Degelijk

  • Familiebedrijf sinds 1930

Tel uit je dakwinst, ga naar onze prijs calculator!

Particulieren
Zakelijk

Contact met totaalinstallateur Van der Kuip

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of heeft u vragen over mogelijke subsidies op duurzame producten, neem dan contact met ons op. Wij informeren u vrijblijvend en maken een scherpe offerte.

Storing

Als u een storing heeft, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0575-512373. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Installatiebedrijf Van der Kuip

  • Loohorst 22
  • 7207 BM Zutphen
  • Nederland
  • T: 0575 512 373
  • E: info@vanderkuip-zutphen.nl

Bedankt! Uw bericht is verstuurd.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld...